Vi bruger miljøvenlig emballage

 

Vi bruger FSC-Certificeret Emballage 

Den embalage vi bruger er både holdbar og miljøvenligt fremstillet.

Vi bruger kun pap kasser til at sende vare i . Som er fremstillet af fsc-certificeret papir fra dansk fabrik.

Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

 

Når du som forbruger handler hos en virksomhed der bruger FSC certificeret Embalage, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Dette gælder, når du køber produkter lavet af FSC-certificeret træ.

Med dit valg giver du din støtte til de skovejere, der har valgt at drive skoven med respekt for mennesker og natur.

Vi bruger kassefyld fremstillet af biologisk materiale.

Dette kassefyld er nyeste innovation inden for emballage. Det er fremstillet af økologisk majsgranulat – et restprodukt af majs. Dermed minimeres spild ved produktion, og miljøet tilgodeses.  

Biofyldet bliver til skum ved hjælp af vanddamp, og der anvendes ingen kemikalier i produktionen.

Vi minimerer spild og mindsker produktion af affald, ved at bruge denne form for kasse fyld.

Det biologiske kassefyld er stødabsorberende og består af små masser af skum, som beskytter dine vare effektivt og sikkert. Så skrøbelige varer når trygt frem, ved fragt i kasser.   

               

Du kan bortskaffe kassefyldet i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller på kompostbunken. Kassefyldet er et økologisk naturprodukt, som opløses når det kommer i kontakt med fugt, idet det er et nedbrydeligt materiale.

OBS: Biofyldet kan klare op til 90 % luftfugtighed. Det opløses, hvis det kommer i direkte kontakt med Vand.

 

 

 

 

 

 

 

Vi er medlem af Miljøvenlig pakning

Miljøvenligpakning

MiljøvenligPakning er en sammenslutning af virksomheder der alle pakker og sender varer og dermed bruger emballage, men som samtidig går op i at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer. Det er individuelt fra virksomhed til virksomhed hvordan dette præcis gøres, men der er minimum én ting der går igen og det er fokusset på at minimere forbruget af emballage og sprede budskabet om at tænke på miljøet.