Levering

 

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Levering med DAO 365 (billigste levering)

Hvis du vælger en DAO Pakkeshop-løsning, kan du hente din pakke i en DAO Pakkeshop nær din bopæl. DAO har et stort, landsdækkende netværk af mere end 550 Pakkeshops, og derfor er der ikke langt fra dig til nærmeste pakkeshop.

 

Alle DAO Pakkeshops ligger i forbindelse med en dagligvarebutik, en kiosk eller en anden detailhandler med lang åbningstid – også lørdag og søndag. Når pakken ankommer til pakkeshoppen, får du en sms om, at pakken er klar til at blive afhentet. Og når pakken er afhentet, får vi en sms om, at du har modtaget pakken og den er i god behold.

Leveringstiden ved levering til en pakkeshop er 1-4 dage. Find den nærmeste DAO Pakkeshop her.

 

Priser for forsendelse med DAO

DAO er en af Danmarks billigste leverandører af pakker. Med DAO som transportør kan du modtage pakker i Danmark for helt ned til 42 kr. inklusiv moms. Billigere levering findes næppe andre steder. På nuværende tidspunkt. DAO leverer ikke pakker til udlandet.

 

Spor din pakke fra DAO Klik her.

 


 

Levering med post Danmark

 

Du kan både få pakken leveret til en adresse eller vælge selv at hente den på posthuset eller i Pakkeboksen. Valget er dit. Med næsten 1.600 udleveringssteder i hele Danmark er postdanmark altid tæt på dig. Leveringstiden med post Danmark er 1-4 dage. Men oftest går der kun 1-2 dage er vores erfaringer.

 

Priserne for forsendelse med Post Panmark

Priserne for pakker med postdanmark ligger fra 72 kr. uden omdeling og 85 kr kr. med omdeling

 

Spor din pakke med Postdanmark Klik her.

 


 

 

 

Levering med GLS (hurtigeste levering)

 

GLS leverer pakker til privatkunder på deres privatadresse. Da GLS leverer pakker i tidsrummet 7-16, er de fleste på arbejde og derfor ikke i stand til at kvittere for modtagelse.

Hvis du som modtager ikke er hjemme, når GLS leverer din pakke, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken. Hvis vi har din mailadresse og dit mobilnummer, så sender de også information om PakkeShop her.

Du kan hente din pakke allerede samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage. Når pakken er i en GLS PakkeShop, betragter GLS pakken som "leveret".

Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer de den.

 

Du kan også vælge at få den leveret til en pakkeshop, så du slipper for at være hjemme når pakken ankommer. I Danmark er der mere end 1.300 PakkeShops. De er en del af en eksisterende butik eller virksomhed, f.eks. en tankstation, kædebutik eller boghandel.

 

Priserne for forsendelse med GLS

Prisen for levering til pakkeshop er 53 kr. 

Prisen for hjemme levering er 75 kr.

 

Spor din pakke med GLS Klik her.

 

 


 

 

Fri fragt 

Vi tilbyder fri fragt, ved ordre over 1499 kr. 

 


Afhentning af varer

Hvis du gerne vil afhente insekterne for at slippe for fragten så ring eller skriv på tlf. 31326823 eller skriv en mail til support@dininsektbutik.dk

Så aftaler vi hvornår det er muligt for dig at afhente, da vi ikke altid er på pakkeriet.

Alle Spiselige insekter:

Kan afhentes efter aftale her. Ring inden på 31326823 

afhentning på Houmvej 8 6893 Hemmet