Om os

 

Insekter til dig.

Hos os har du Danmarks største og bedste udvalg af spiselige insekter.

Vi er din insekt leverandør. Vi har både spiselige insekter til madlavning og som snacks. Vi har også levende insekter til dig som har krybdyr eller fugle, eller til dig som godt kan lide at fiske. Har du din egen virksomhed, som også gerne vil sælge insekter, så har vi også en løsning til dig. Det kan være du gerne vil lave et fødevare produkt med insekter eller du har en restaurant, hvor du gerne vil bruge insekter. Hvis du mangler insekter til det, så ring, og vi finder en løsning på det.

 

 Vi har mange forskellige arter af insekter og hvis dine farvorit insekter ikke er i shoppen, er du velkommen til at skrive eller ringe til os, så kan disse måske skaffes hjem til dig.

 

Kvalitets insekter.

Vi leverer insekter i høj kvalitet. Insekterne er impoteret fra de bedste avlere i Europa.

Vi går meget op i, at kvaliteten skal være helt i top. Derfor er alle vores insekter fodret med sundt og næringsrigt foder. Så vi altid kan sikre os, at du får den bedste kvalitet.

Når insekterne kommer hjem til os, laver vi en grundig kontrol af insekterne for at sikre, at alt er, som det skal være. Ligeledes inden de sendes afsted til dig, laver vi igen en grundig kontrol af insekterne. De levende insekter får frisk foder med på rejsen, så de har de bedste forhold på turen.Her bliver dine insekter pakket.

Vi har 2 steder i danmark, hvor insekterne bliver pakket. Det har vi, fordi vi både pakker levende insekter og spiselige insekter. De 2 ting holder vi adskilt, for igen at sikre os, at kvaliteten er i top på de spiselige insekter. 

 

Pakkeri og Lager i Boris: (Spiselige Insekter)

Adresse: Feldsingvej 3 6900 Skjern

 

Her bliver de spiselige insekter pakket og sendt direkte hjem til dig. Det er også muligt at afhente insekterne efter aftale. for afhentning af insekter ring på telefon: 31326823 

 

Hvis du gerne vil afhente de spiselige insekter, Så kan du bestille dem på shoppen og vælge afhentning på adressen under Fragt muligheder. Der efter kan du ringe og aftale hvornår de kan afhentes. Du er også meget velkommen til at ringe inden du bestiller hvis du har nogle spørgsmål.

 

Kontor i Filskov

Adresse: VIlhelmsmindevej 23 7200 Filskov

 

Det er også muligt, at hente insekterne på denne adresse efter aftale. Det kunne måske være oplagt for dig, der kommer fra Grindsted, Billund. Så aftaler vi at insekterne kan blive kørt ned til denne adresse hvor pakken så kan afhentes. Hvis dette ønskes skal du ringe på telefon: 31326823

 

 


Pakkeri og lager i Tarm: (Levende Insekter)

Adresse: 6880 Tarm Storegade

Her bliver de Levende insekter pakket og sendt direkte hjem til dig. Det er også muligt, at hente insekterne efter aftale.

 

 

 

 

 

.
Du er altid velkommen til, at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål. 

Telf 31326823

Mail: Support@dininsektbutik.dk