Om os

Insekter til dig.

Hos os har du Danmarks største og bedste udvalg af spiselige insekter.

Vi er din insekt leverandør. Vi har både spiselige insekter, til madlavning og som snacks. Vi har også levende insekter til dig som har krybdyr, fugle, eller til dig som godt kan lide at fiske. Har du din egen virksomhed som også gerne vil sælge insekter, så har vi også en løsning til dig. Det kan være du gerne vil lave et fødevare produkt med insekter eller du har en resturant hvor du gerne vil bruge insekter. Hvis du mangler insekter til det så ring og så finder vi en løsning på det.

 

 Vi har mange forskellige arter af insekter og hvis dine farvorit insekter ikke er i shoppen, er du velkommen til at skrive eller ring til os, så kan disse måske skaffes hjem til dig.

 

Kvalitets insekter.

Vi leverer insekter i høj kvalitet, insekterne er impoteret, fra de bedste avler i Eroupa.

 

 

Vi går meget op i, at kvaliteten skal være helt i top. Derfor er alle vores insekter fodret med sund og næringsrigt foder. Så vi dermed altid kan sikre os, at du får den bedste kvalitet.

Når insekterne kommer hjem til os laver vi en grundi kontrol, af insekterne for at sikkrer at alt er som det skal være. Lige ledes inden de sendes afsted til dig laver vi igen en grundig kontrol af insekterne. De levende insekter får frisk foder med på rejsen. så de har de bedste forhold på turen.Her bliver dine insekter pakket.

Vi har 2 steder i danmark, hvor insekterne bliver pakket. Det har vi fordi vi både pakker levende insekter og spiselige insekter. De 2 ting holder vi adskilt, for igen at sikkrer os at kvaliteten er i Top på de spiselige insekter. 

 

Pakkerri og Lager i Herning: (Spiselige Insekter)

Adresse: 7400 Herning Finsensgade 1

Her bliver de spiselige insekter pakket og sendt direkte hjem til dig. Det er også muligt, at afhente insekterne efter aftale.

 

 

Afhentning i Skovlund af spiselige insekter:

Adresse: 6823 Skovlund Ansagervej 19

Det er også muligt, at hente insekterne på denne adresse efter aftale. Det kunne måske være oplagt for dig der kommer, fra Grindsted, Varde eller Esbjerg.

 

 


Pakkerri og lager i Tarm: (Levende Insekter)

Adresse: 6880 Tarm Storegade

Her bliver de Levende insekter pakket og sendt direkte hjem til dig. Det er også muligt, at hente insekterne efter aftale.

 

 

 

 

 

.
Du er altid velkommen til, at kontakte os på telefon eller e-mail hvis du har spørgsmål. 

Telf 31326823

Mail: Support@dininsektbutik.dk